Biowalk-onderzoek in verpleeghuis Pennemes in Zaandam (2018)

by alzheimerarchitecture
Kan wandelen in de natuur stress verlagen? Bij deze ‘bio-walk’ is onder deelnemers van de wandeling in de tuin van het verpleeghuis Pennemes wangslijm afgenomen om te achterhalen of het stress-hormoon Cortisol is verandert gedurende de wandeling van een uur. De uitslag laat nog op zich wachten. Hier alvast een paar foto’s van de wandeling met deskundige uitleg van een medewerker van het Instituut voor natuureducatie (IVN).
Henri Snel_pennemes wetenschappelijk onderzoek naar stress en natuur_0872
Henri Snel_pennemes wetenschappelijk onderzoek naar stress en natuur_0876
Henri Snel_pennemes wetenschappelijk onderzoek naar stress en natuur_0862
Henri Snel_pennemes wetenschappelijk onderzoek naar stress en natuur_0863