Lezing van Henri Snel tijdens de winterlab bij ARTEZ, kunstacademie in Zwolle (2017)

by alzheimerarchitecture

ARTEZ Art Academy Zwolle staat voor een academie waar de mens centraal staat, die het oorspronkelijke doel, het humaniseren van de samenleving, serieus neemt, die kritisch naar zijn omgeving kijkt, waar kunst maken, ambachtelijkheid, verhalen vertellen, onderzoeken, doceren altijd een reactie is op de ander of op een maatschappelijke kwestie. Dit gedachtengoed benoemen we met Human Matters. Binnen Human Matters krijgen gezamenlijke activiteiten vorm via ROOM. In de winterlab is daar vorm aan gegeven via verschillende vragen uit de samenleving. Een daarvan was gerelateerd aan dementie. Henri Snel werd uitgenodigd om zijn ervaringen te delen met de studenten.

Pdf. Winterlab

henri snel_ARTEZ_2161

henri snel_ARTEZ_2163

henri snel_ARTEZ_2166

henri snel_ARTEZ_2167

henri snel_ARTEZ_2157

henri snel_ARTEZ_2158