Panic design workshop met het Ben Sajet centrum (Dutch)

by alzheimerarchitecture
ben-sajet_workshop_henri_snel69ben-sajet_workshop_henri_snel75ben-sajet_workshop_henri_snel15ben-sajet_workshop_henri_snel35ben-sajet_workshop_henri_snel56ben-sajet_workshop_henri_snel65henri-snel_ben-sajet_0193henri-snel_ben-sajet_0196

Op dinsdag 27 september werd in het restaurant van het BovenIJ ziekenhuis een vervolgbijeenkomst georganiseerd van het project Vernieuwing van de gezondheidszorg voor kwetsbare ouderen in Amsterdam Noord.

Henri Snel architect, onderzoeker op gebied van Alzheimer en architectuur en docent aan de Rietveld Academie begeleide de bijeenkomst en de werkgroepen – met de werkvorm ‘Panic design”. In een heel korte tijd (max. 1uur) met 50 mensen de waterval methode hanteren en (smart) uitgangspunten formuleren voor doelstellingen en het plan van aanpak.