Minisymposium op 19 mei: ‘ontwerpen voor de zintuigen’ in Het Nieuwe Instituut, Rotterdam. Gemodereerd door Henri Snel (Dutch)

by alzheimerarchitecture

Minisymposium met als onderwerp: ‘Ontwerpen voor de zintuigen’ georganiseerd door BNA Kring Rijnmond in samenwerking met Het Nieuwe Instituut in Rotterdam.

Sprekers zijn: Femke Feenstra (De Jong Gortemaker Algra), Gemma Koppen (Kopvol), Toine Schoutens (FluxPlus) en Jeanne Dekkers (Jeanne Dekkers architectuur). De gespreksleider is Henri Snel (Alzheimer Architecture). Hij neemt ons mee in de wereld van het zintuiglijk ervaren en het nut hiervan.

Pdf: sprekers minisymposium ontwerpen voor de zintuigen

 

zintuigenhenri_snel_het nieuwe instituut_bna__1709henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1715henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1716henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1721henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1726henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1728henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1731henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1733henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1738henri_snel_het nieuwe instituut_bna__1739