STERREN IN ACTIE DAG 2015, lezing van Henri Snel over Alzheimer en Architectuur voor de vrijwillige organisatie Stichting de Ster (Dutch)

by alzheimerarchitecture
henri snel_stichting de ster

STERREN IN ACTIE DAG 2015
Zaterdag 25 april 2015

De Sterren In Actie Dag wil je niet missen!!! De eerste meikampen komen al sneller in zicht dus het STER-seizoen gaat bijna beginnen. Het Binden & Boeien Team heeft zich enorm ingezet om voor jou een onvergetelijke avond neer te zetten! Een inspirerende avond waar je bij wil zijn!!

Hoe komen Alzheimer en Architectuur samen? Wat zijn hun raakvlakken en wat is het belangrijke aspect in de sociale zorg? Zoals Henri Snel, Onderzoeker van Alzheimer-Architecure en Hoofd Inter-Architecture van de Rietveld Academie, zegt: ‘We don’t do building, we do space’ en ‘we make space, space that matters’. Henri vertelt ons over zijn onderzoeken naar Alzheimer vanuit zijn vakgebied als architect.

Wil jij meer leren rondom Leiderschap? Leiderschap begint bij de vraag ‘Waarom doe ik wat ik doe?’ Wil je leren hoe je op een authentieke wijze in staat bent om anderen me te nemen in een transformatie die bijdraagt aan groei en geluk? Wil je leren hoe je vanuit een intrinsieke motivatie en drive energie aan te boren plannen kan uitvoeren of bijstellen? Kom dan luisteren naar Menno Molendijk! Managing Director bij Second Nature, Building leadership.