Henri Snel in gesprek met Jeanne Dekkers en Femke Feenstra over ‘ontwerpen voor de zintuigen’ (Dutch)

by alzheimerarchitecture
Therapieruimte depressie afstudeeronderzoek Femke Feenstra_klein_0henri snel_ontwerpen voor de zintuigen_128henri snel_ontwerpen voor de zintuigen_137henri snel_ontwerpen voor de zintuigen_135henri snel_ontwerpen voor de zintuigen_129OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAhenri snel_ontwerpen voor de zintuigen_166OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAhenri snel_ontwerpen voor de zintuigen_209OLYMPUS DIGITAL CAMERAhenri snel_ontwerpen voor de zintuigen_219_2

Henri Snel in gesprek met Jeanne Dekkers en Femke Feenstra over ‘ontwerpen voor de zintuigen’. Als je je ogen sluit, wat neem je dan nog waar? Kun je vertrouwen op je andere zintuigen? Zijn je zintuigen wel te vertrouwen? Worden in de architectuur ook onze andere zintuigen aangesproken? Wat is de waarde van zintuigelijk ontwerpen? En hoe kan zintuigelijk ontwerpen bijdragen aan het geestelijk welzijn van patiënten?

Op deze vragen organiseerde we op dinsdag 31 maart een avond die je zinnen zal prikkelen. Experimenten en zintuigelijke ervaringen staan deze avond centraal. Jeanne Dekkers en Femke Feenstra gaan tijdens deze bijzondere avond, georganiseerd in samenwerking met BNA-Kring Rijnmond, in op ‘architectuur voor de zintuigen’.
Gespreksleider is Henri Snel, hij neemt ons mee in de wereld van het zintuigelijk ervaren en het nut hiervan. Tijdens deze avond kan tevens de tentoonstelling Sense & Care – Poëtisch ingenieurschap worden bezichtigd.